$image->title
 
Home

Welkom op de site, Peuterspeelzaal it Kikkertfiskje biedt kinderen spelenderwijs leerervaringen en ontwikkelingskansen, aansluitend bij het groeiende ontwikkelingsniveau van de peuter.

Op it Kikkertfiskje werken wij met gediplomeerde leidsters. De leidster begeleidt en stimuleert de ontwikkeling van kinderen door hen veel ruimte te geven om te ontdekken en initiatieven te nemen. Voor het kind kan ze een bron van inspiratie zijn door mee te denken, mee te spelen en door activiteiten aan te bieden die aansluiten bij hun ontwikkeling. De aanwezigheid van leeftijdsgenootjes is een extra stimulans. Kinderen leren veel van elkaar, zien hoe anderen reageren, vullen elkaar aan en worden uitgedaagd om iets nieuws te ontdekken.

Doordat er vaste leidsters staan op elke groep ( maximaal 14 peuters) wordt er veiligheid geboden aan de kinderen. Het Kikkertfiskje is een beetje bijzonder, we geven extra aandacht aan taal. Dat doen we o.a. door het gebruik van het Fries.(Ons subdoel is om de peuters kennis te laten maken met de Friese taal en/of de Friese taal te verrijken). Voor meer informatie kijk bij het punt taalbeleid!

Locatie adres: It Kikkertfiskje

Noorderbolwerk 1
8801 KK Franeker.
(in het gebouw van obs De Steven) 
E. itkikkertfiskje@hotmail.com

Telefoon: 06-400 44 256 (tijdens openingstijden bereikbaar tussen 8.30 en 12.00 uur).

Wilt u na het lezen van deze site meer informatie, dan bent u van harte welkom op onze locatie om eens een kijkje te nemen en de sfeer te ervaren. We staan u graag te woord.